Sider

søndag 1. juni 2014

Nytt fra syrommet.

Det har blitt litt min greie å sy toalettmapper og sminkepunger i forskjellige varianter. Her kommer siste nytt fra syrommet.

Jeg syr alle sårkantskjulere til for hånd og den jobben pleier jeg alltid å ta foran TV`n. Denne helga har det vært levelig i solveggen, så all håndsøm har foregått utendørs.

I stedet for å sy lommer i toalettmappene syr jeg likegodt små punger som matcher den store, til å ha småting i. Settet under synes jeg passer like godt til gutt som til jente. Størrelsen på den store er ca. 23 x 25 cm - den minste måler ca. 13 x 13 cm.

IMG_4055Stoffer med store motiver er utfordrende å bruke i forhold til hva man skal ha med og ikke, på små punger.

IMG_4052IMG_4054IMG_4053IMG_4051IMG_4049IMG_4050  Det er vel ikke sikkert at alle damer ønsker seg en sminkepung med griser på, men jeg synes nå det er litt morsomt.  :o)

IMG_4047IMG_4045  IMG_4038   IMG_4043     Alle sirkelpungene er i størrelse 15 x 12 cm, og som vanlig har jeg brukt Timotei sitt mønster.

Siv

7 kommentarer:

 1. Jag har sagt det tidigare, och jag säger det igen;
  Du syr otroligt tuffa toalettväskor!

  Dollandesign

  SvarSlett
 2. De toalettmappene dine er så flotte, og motivstoffene er så tøffe!

  SvarSlett
 3. Så tøffe !! Alle som en :)))

  SvarSlett
 4. Herlige og praktiske punger. Jeg likte spesielt godt stoffet med de morsomme "badedamene".

  SvarSlett
 5. Hei Siv .Så tøffe desse er.eg likkte spesielt godt desse pungene med mennene eg da.hi hi.Kan eg spørre hvor du får tak i desse stoffene??????Her er det sytørke for tiden.Eg holder på og lage en bod om til syromm.dyrt og masse arbeid.så da er symaskina,pakket bort en stund,Ha en kreativ og flott uke .Hilsen Kjærsti.

  SvarSlett
 6. Hei Kjersti!
  Prøvde å svare deg på en hangouts på Google+ i går, men jeg skjønner ingenting av det der, så jeg svarer her i stedet. "Mannestoffet" kjøpte jeg hos fabric.com Det er et Alexander Henry-stoff. :o)

  SvarSlett
 7. Takk siv må prøve og finne det.Fin pinse til deg.

  SvarSlett