Sider

mandag 9. desember 2013

Julemarked memories

Julemarkedet var gøy! Det var mange boder og det var mange kule ting vi kunne gjøre og det var mange aktiviteter som fra traktortur til skremmeløype. Man kunne kjøpe mat der og spesielt grønnsakssuppe, siden den var varm og god. Man kunne kjøpe hjemmelaget potetgull i kantina og den smakte godt. vi fikk også batman ansiktsmaling.

http://tvmodum.no/rundt-3000-pa-julemarked/

På standen vår solgte vi engler som vi hadde laget. Vi hadde laget rundt 15-20 stk som var veldig populære, kanskje de mest populære på hele julemarkedet bortsett fra pølsene til elektro. vi solgte englene våre på standen med siv. hun hadde laget mange kule sminkepunger og duker og sånt.

IMG_0646

Vi hadde vaktsikftet ved standen vår. Vi byttet hver halvtime sånn at alle kunne få vært på julemarkedet og at alle kunne stå i standen. I løpet av to timer hadde vi solgt alle englene vi hadde lagd. Det kom folk og spurte etter engler selv om vi hadde solgt alle sammen. Så begynte vi å ta imot bestillinger.

IMG_0650

Vi delte stand med kjøretøy, og vi hadde fått tak i en ski simulator som vi kjørte en konkurranse på. Raskeste i manneklassen vant en Camelbak drikkeflaske, og i kvinneklassen en hodelykt fra tess. Konkurransen gikk ut på å gå raskest på 500 meter. Jon Arne prøvde beinhardt å vinne, og la inn en god tid. han holdt ledelsen en god stund, men etter hvert som flere prøvde jo lengre bak kom Jon Arne.

IMG_0647 

Den store englen over holder ikke telys. Den her er lagd for å holde fakkelbokser.

Hilsen gutta på TIP: Sverre, Benjamin, Bertas og Fredrik.

7 kommentarer:

 1. Kjempebra!!! :D TIP gutta må være de kuleste gutta ever!! :D <3

  SvarSlett
 2. enig med deg der sverre

  SvarSlett
 3. Det er bra du er enig med meg fredrik :)

  SvarSlett
 4. kjempebraa gutta stolt av dere ;))))

  SvarSlett
 5. Dette er virkelig profft og flott!!
  Engelen med fakkelboksen er stilig, alt det andre også forresten!
  Siv har fine duker.
  Stå på folkens, det kommer flere jul-er!! :-))
  Hilsen fra mora til Siv. (På Møre)

  SvarSlett