Sider

søndag 15. september 2013

Røde rester

Mens jeg venter på fòrstoff til toalettmapper har jeg gjort et dypdykk i restekassa. Resultatet ble en løper og en liten brikke - pluss en god følelse over å ha fått brukt rester. Inspirasjon til løperen fant jeg i boka “Lappegaver” av Lise Bergene.

IMG_3804 IMG_3801

To små punger ble det også denne uka. Her fotografert på begge sider. Jeg blir visst aldri lei av å sy dette mønsteret.

IMG_3813 IMG_3810 IMG_3811 IMG_3812

Stor takk til dere som tar dere tid til å kommentere blogginnleggene mine! Det er veldig, veldig hyggelig! :o)

Hilsen Siv

12 kommentarer:

 1. Disse restene likte jeg! Spesielt nydelig brikke.

  SvarSlett
 2. Så flittig du er! Likte utrolig godt motivet på pungene dine :)

  SvarSlett
 3. Lekkert motiv på de mappene, og flotte restetiing du har sydd! Enig med deg, en god følelse å redusere litt i resteboksene!

  SvarSlett
 4. Om Du själv inte hade sagt det så hade vi ju inte anat att Du sytt löparen och duken av restbitar. De blev mycket fina!

  Dollandesign

  SvarSlett
 5. Jeg er også imponert over at dette er reste-prosjekter. Riktig fine ting! Minner meg litt om høsten, og det passer jo godt.

  Ønsker deg ei fin uke!

  Klem

  SvarSlett
 6. Kjempefin løper og duk! Den boka du nevner av Bergene er fin! Så tøffe, små punger du har sydd!

  SvarSlett
 7. Tøft stoff på pungene dine! Og løperen var flott. Koselig når høsten setter inn for fullt og dekke på med fine farger som rødt:)

  SvarSlett
 8. I love the colours, very spectacular:))))

  SvarSlett
 9. Morrakaffe og kommentering av blogginnlegg er trivelig morgensyssel. Fin resteduk, og pungene er kjempeartig å sy. Har noen her også av det slaget. Ha en fin og kreativ uke.

  SvarSlett
 10. Veldig greit å bruke opp rester, blir litt av dem etterhvert... :-) Likte spesielt brikken din, og flotte punger :-)

  SvarSlett
 11. Flotte ting du har laget av rester! Å lage noe av rester gir en god følelse. Stoffet ditt med damer på var bare herlig, nydelige små punger.

  SvarSlett
 12. Hei Siv.flotte ting du har laget,Ja rester blir det altid nokk av,flink du som bruker di.:))))Ha en flott kveld og uke.Gleder meg til og se videre.

  SvarSlett