Sider

søndag 10. februar 2013

Mariusgenser med mer.

Her har sylysta glimret med sitt fravær lenge, men strikkepinnene har derimot gått jevnt og trutt på nyåret. Simon ønsket seg Mariusgenser og i dag kunne den tas i bruk. Jeg har brukt mønsteret som står i boka Norsk Strikk av Karen Marie Vinje. Genseren er i størrelse XL med forlenget bole og ermer i forhold til oppskrifta. (Kjekt for meg selv å vite til senere. Jeg har jo korttidsminne) Garnet er Karisma og fargene har han valgt selv. Nå viser det seg at genseren er for trang i ermehullet, så den er ubehagelig å bruke. Sammenlignet med andre mønstre så er det på denne økt alt for lite masker på ermene. Dette mønsteret får stryk-karakter av meg! 
IMG_3462
IMG_3458
Genseren til lille Herman er strikket i Lerke fra Dale.
IMG_3464
Sokker strikket i Karisma. Mønster på disse finner du på Drops Design.
IMG_3470
Bodil med bloggen Handarbeidsglede hadde Give away for en stund siden. Jeg meldte meg på, og tenk, jeg vant!! Dette flotte og forseggjorte håndkleet kom i posten i går. Tusen takk, Bodil! :o)
IMG_3469
PS: To vinnere av min Give away har enda ikke meldt seg. Hvis du er en av dem, så send meg en mail med navn og adresse. ;o)
Siv

14 kommentarer:

 1. Så mange fine strikkaplagg! Mariusgenseren ble veldig fin i fine farger! Gratulerer med premie:)

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har strikka! Og gratulerer med fin gevinst!

  SvarSlett
 3. Ikke alle er så heldig å ha en mamma som tar imot bestilling på ønskegenser. Gutten din er tydelig vis en av de heldige. Og fin ble han :)

  SvarSlett
 4. Kjwmpwfin Mariusgenser du har strikka, i nydelig, avstemte farger. Mariusmønstret en nå alle finest til genser. Syns nesten det er blitt litt misbrukt i den senere tid; på håndklær, sengesett, gardiner, puter, duker...ja til og med på en bil, så jeg.
  Som sagt, på genseren er det finest!

  Ønsker deg ei fin uke :-)

  SvarSlett
 5. Det gikk litt fort, ser jeg...
  Skal selvfølgelig være kjempefin Mariusgenser :-)

  SvarSlett
 6. Flott sønn i Mariusgenser:) Lille Hermann er kanskje barnebarnet -eller? Fin blir han i alle fall han også:) Du har vært utrolig produktiv om alt dette er gjort etter jul!!! Her går det litt sakte på håndarbeidsfronten, håper det tar seg opp snart:) Klem

  SvarSlett
 7. Her var det mange flotte strikkeplagg. Heldig son i fin Mariusgensar. Kjekt at du likte premien. Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 8. Hujedameg,her går det unna som vanlig!
  Her har jeg omsider brodert ferdig en duk jeg har holdt på med i bare 30 år....og et strikka-hekla pledd gjennom 3 år er i avslutning..mer fart hos deg ja :):)

  SvarSlett
 9. Kjempefine srikkeplagg.Overstått morsdag og fin uke.

  SvarSlett
 10. Kjempefin Mariusgenser, nydelige farger.

  SvarSlett
 11. Så mye fin strikk, både det du har gjort og sokkene de vant. Fine fargen på Mariusen.
  Ha en fin mandagskveld

  SvarSlett
 12. Så fin mariusgenser i delikate farger,Søt liten genser med like fine farger og lekre sokker du har gjort. og håper du snart får at sylysta ;))

  SvarSlett
 13. Genseren var nydelig til en flott gutt!
  Ha ei god helg.
  Klem fra Kristin

  SvarSlett