Sider

fredag 10. august 2012

Sytørke

Sytørke er en rar tilstand som sikkert oppleves forskjellig fra person til person. På meg virker den sånn at jeg egentlig har lyst til å sy, men jeg vet ikke hva og jeg finner ikke roen til å sette meg ved symaskina. Rastløs kan man vel si…. Håper det går over snart, for dette har jeg virkelig ikke tid til som skal ha stand på julemesse i år!

Puta på bildet er det mor som har sydd. Hun har laget en tidligere også og den kan du se HER. Jeg synes de er kjempefine begge to! Jeg fikk denne i bursdagsgave og den tar seg veldig godt ut i min brune sofa. Puta har et felt med selbustrikk, et felt kjeskinn og et felt semsket skinn fra en gammel sofa.

IMG_3085

Siv

10 kommentarer:

 1. Råtøff pute! Skjønner godt hva du mener med tørke. Har opplevd dette jeg også - å gå tom for idéer. Andre ganger er det nesten som om hodet bobler over av visjoner som skulle ha vært satt ut i live.

  SvarSlett
 2. Känner också igen det där med sytorka.
  Jag tror man har för många idéer och vet inte vilken man ska begynna med.
  Jag syr cirkelpunger för tillfället, vet heller inte riktigt vad jag ska sy.

  Riktigt tuff kudde.

  Trevlig helg!

  SvarSlett
 3. Dette var en skikkelig tøff pute, også så original.

  SvarSlett
 4. Kjempe fin pute! Slik har jeg det noen ganger også... Da er det fint med rosebrodering eller annen håndsøm foran tv.. Lykke til med sylysta:)

  SvarSlett
 5. Så flotte puter! Både denne og den andre :o) Sytørke ja, det er ett kjent fenomen blant oss sydamer.... Tror ikke det finnes noen annen medisin en timer med blogg lesing og en tur til yndlingbutikken..... :o)
  Og om det ikke hjelper så syr jeg Mug Rug og Sminkepunger. Ha en riktig fin helg !

  SvarSlett
 6. Kjempestilig pute - finnes sikkert ikke i mange eksemplarer. Enig med deg - sytørke er rare greier. Har en veske liggende halvferdig men kommer liksom ikke i gang med resten.

  SvarSlett
 7. For ei festlig pute!Ble rent misunnelig jeg! bare ta det med ro når det gjelder denne sytørka,den kommer snikende tilbake,helt sant. ;o)

  SvarSlett