Sider

søndag 23. oktober 2011

Pulsvanter

K-A sliter stadig med å finne klær som er lange nok i ermene. Da er det godt at pulsvanter er i vinden om dagen! Her er første paret, strikket i baby merino. Morsom strikk, så i morgen bærer det ut for å kjøpe mer garn, i flere forskjellige farger. Jeg har også funnet andre mønstre, så her skal det bli litt å velge i etter hvert.

IMG_2533IMG_2536

Den 23. oktober for 17 år siden ble lillebror i huset født,  og vi har feiret med hjemmelaga marsipankake, som søsters`n har pynta :o)

IMG_2532

Til slutt noen bilder fra dagens tur som gikk opp til nærmeste trimkasse.

2011-10-23

8 kommentarer:

 1. Så flotte pulsvanter du har strikket og det ble sikkert en herlig kake. I dag har jeg ikke vært ute å gått tur, nesten så jeg får dårlig samvittighet når jeg ser de flotte bildene. Har brukt mesteparten av tiden på syrommet i dag.
  Ha en kjempefin uke... takker samtidig for de koselige kommentarene du legger igjen hos meg.

  SvarSlett
 2. Så fine pulsvarmere - må bare lære meg å strikke mer variert mønster ser jeg - så utrolig mange muligheter om man beveger seg litt bort fra rett og vrangt:)

  SvarSlett
 3. - og grattis med dagen i går, det glemte jeg i farta - utrolig hvor tida går, den karen der var ikke stor sist jeg så ham:)Og fantastisk kake med søsterlig vri he he.... Fin dag til dere der sør:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelig hilsen i bloggen min...
  Jammen har du vært ptoduktiv siden jeg var innom sist... Flotte mapper og kjempeartige bordbrikker...
  Og nå som høsten kommer krypende er det sikkert godt med lange, gode pulsvarmere.

  klem
  HegeT

  SvarSlett
 5. Hej Siv,
  dine pulsvarmer er meget fine og så praktiske at have på.
  Uhm, lækker lagkage, tillykke med lillebror ☺
  hilsen
  Bente

  SvarSlett
 6. Så flott mønster du har brukt på pulsvantene! Festlig pyntet kake, marsipankake er noe av det beste jeg vet:). Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 7. Så litjguten er blitt 17. Ikkje verst. Åra går, slik er det, og slik skal det vere. Ser at kreativiteten er stor i heimen, bursdagskaka inkludert. Du må helse gjengen så mykje!

  SvarSlett
 8. Så fine pulsvanter. Tøff kake til jubilanten.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett