Sider

søndag 11. september 2011

Litt strikk

I går var vi i Seljord på Dyrskun. Det er fire timer i bil tur-retur. Simon og Olav inntok plassene foran i bilen og jeg rigget meg til med strikkepinner og garn i baksetet.

IMG_2480

Settet under med håndkle og vaskeklut har vært på flere bilturer tidligere. Kanskje det blir en julegave?

IMG_2475

Det var veeeldig mange mennesker på Dyrskun i går - jeg leste at det hadde vært 30.105 betalende gjester! Vi stampet i kø et par timer før vi bestemte oss for å vende nesa hjemover. Noen spekepølser + disse fire englene var det eneste som ble med hjem denne gangen.

IMG_2483

Siv

6 kommentarer:

 1. Så flott et håndkle og englene var jo bare skjønne...

  SvarSlett
 2. Kjempefint håndkle og klut. Hvilke garn er det du bruker til dette? Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Så vackra änglar och jättefina stickningar du har på gång!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. Flott handklesett og flotte englar. Eg var på Dyrsku og på laurdagen. Heilt stappa fullt med folk fram til i 17-tida, då gjekk det endeleg an å gå litt ordentleg mellom bodane.

  SvarSlett
 5. Skulle gjerne ha vært på Dyrskun selv, men det blir litt i lengste laget å kjøre på en helg. Kjekt å lese at flere benytter bilturene til avslapping med håndarbeide. Jeg gjør det samme. Mannen liker å kjøre bil, og da er det stort sett han som kjører, og strikkepinnene klirrer i nabosetet.

  SvarSlett
 6. Hei.Så koselig der har jeg ikke vært.Jeg å hekler og strikker både i bil og buss når jeg drar langt koselig det.Kjempe fine,søte engler nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

  SvarSlett