Sider

torsdag 3. februar 2011

An Angels Story

Da er teppet sydd sammen og quiltinga står for tur. Jeg gruer for den jobben - vet ikke helt hvordan jeg skal gripe den an…. Får tenke litt på det og inn til videre, mens jeg tenker, så legger jeg teppet til side og gjør andre ting.

Diverse 2010 488

Genserbolen er snart ferdig,  her er kun noen få omganger igjen. Kanskje Kari-Anne kan ta i bruk genseren allerede i vinterferien?! Vi får se hvor fort det går med ermer og montering.

Diverse 2010 499

Nå har jeg fått helt “knappedilla.” Jeg tegner, skjærer ut og pusser, og så tar Olav jobben med farging og polering. Jeg tenker å bruke “knappene” til pynt på f.eks toalettmapper og vesker.

Dette driver jeg med innimellom når jeg er sammen med snekkerelevene på verkstedet og det skal sies at jeg fikk god hjelp av Ola i begynnelsen. (Nå tror jeg Ola har gått lei av disse knappene mine :o)

Diverse 2010 498

De fire hjertene øverst til høyre er laget av epletre, alle andre er laget av bjørkekjuker.

Se så fine de blir til slutt! :o)

Diverse 2010 496

18 kommentarer:

 1. Gratulerer med godt utført arbeide. Eg sydde an angels story for nokre år sidan. Mitt blei laga større av alle kvadrata som vart til overs og andre rester som nvart sydd rundt. Då passa det akkurat til ei dobbeltseng. Eg sendte det bort til quilting må eg innrømme, men det einaste stoffet eg kjøpte var kanten rundt. Synes ditt blei flott. Jofrid

  SvarSlett
 2. Hei.Teppe ditt kjempe fint nydelig.Lykke til med quiltinga.Genser og knappene nydelig.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

  SvarSlett
 3. Hei - må si du har tåmodighet - det teppet hadde aldri blitt ferdig om jeg skulle gjort det :)knappene dine er nydelige - selger du også kanskje? todalshelsing

  SvarSlett
 4. Gratulerer med vèl utført jobb. Teppet er nydeleg og knappane var kjempeflotte!

  SvarSlett
 5. Teppet ditt er nydelig. Lykke til med quilting og avslutning. Og knappene var bare helskjønne. Fantastiske fargesjateringer du har fått i de. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Kjempefint teppe, eg vil tru det ikkje er berre berre å quilte noko slikt.
  Genseren bilr flott, kjekt å få ein slik flott genser til vinterferien. Eg held på med Mariusgenser til dotter vår, kanskje eg skal ha som mål å få den ferdig til då òg. Er snart ferdig med bolen, so det går nok fint.
  Kjempefine knappar du laga, so fine fargar som kjem fram når dei er ferdigbehandla.
  Ynskjer deg ei fin helg.

  SvarSlett
 7. Så nydelig teppe. Fine knapper du har lagd. Genseren blir sikkert ferdig til vinterferien
  Ha ei fin helg.

  Elisabeth

  SvarSlett
 8. Ja her var det masse flott. Elsker knappene du har laget - helt nydelige :-)

  SvarSlett
 9. Sitter med haka omtrent ned til naver`n her..Veit egentlgi riktige hva av alle de flotte tinga jeg skal kommentere. Men det går IKKE ann å la være. Det er som jeg har sagt før, dama er helt RÅ. Burde ikke gjordt noe annet hun enn å pusle med sine pinner, garn, knapper, sy maskin, trå og stoffer. Det er helt vanvittig så mye flotte ting. En anneen en er fornøyd når en strikker en genser hvert 10ènde år, og er kjempestolt over det. Er det noe rart at jeg sitter med stor åpen munn her av beundring. Glad jeg sitter alene her. Vil tro det serdumt ut.
  Og det aller beste opp i alt, er at dette menneske har jeg fått gleden av å bli godt kjent med. Og det setter jeg stOOOr pris på.

  Ha en fortryllende GOD HÆLJ!
  Klem Marianne

  SvarSlett
 10. åhhh, for et lekkert teppe. Det var utrolig flotte farger i det. Men du, de knappene var jo skikkelig jålete. Utrolig kreativt.
  Ha en finfin lørdag.
  Klemz Sissel.

  SvarSlett
 11. Teppet ble nydelig, men ikke lett å quilte. Gensermønsteret ditt er supert, og knappene er jeg rett og slett misunnelig på !!! Tenk så fin dekorasjon på eks. veske og ikke minst: de er alle helt unike!!
  Med ønske om en god helg og kreativ uke fra Trine

  SvarSlett
 12. Hei Siv
  Takk for hyggelig kommentar inne hos meg. Ja jeg har teppene som min bestemor lagde. Jeg tar oppfordringen din alvorlig. Og skal ta frem teppene og legge noen av dem ut på bloggen min.
  For noen nydelige knapper.
  Kjempeartig.
  Klem

  SvarSlett
 13. Hej Siv.
  Din Englequilttop er så flot!
  Jeg glæder mig til at se den færdige strikketrøje, ville ønske at jeg kunne strikke så flot.
  Jeg kigger ind igen!
  kh
  Bente

  SvarSlett
 14. blir ikke lei knappe dine vettu sivmor :)

  SvarSlett
 15. Hei.
  Teppet ble aldeles nydelig! Lykke til med quilting.
  Flott genser og vakre knapper.
  Vennlig hilsen
  Svalen.

  SvarSlett
 16. For en herlig blogg du har! Har bladd meg nedover og funnet ut at her er det en kreativ blogger som lager mye vakkert!
  Kommer bestemt på besøk igjen!

  SvarSlett
 17. Superflotte knapper. Blir nok lekkert med disse som pynt.

  SvarSlett
 18. Så mye fint du lager.
  Jeg har aldri drevet med quilting , men min søster har så jeg vet det er et møysommelig arbeid.
  DE knappene var nydelige . Hvordan får du "skjært"dem ut ? Kanskje dumt spørsmål ...
  Kjekt å se inne hos deg . SÅ mye fint.
  Kommer tilbake hit.
  Klem fra Ingunn

  SvarSlett