Sider

fredag 31. desember 2010

Jula 2010

Så er jula snart over for denne gang - de går så fort disse dagene. Her har vi “gamlingene” forholdt oss rolig stort sett hele jula, mens husets ungdommer har rast rundt bygda på festligheter  kvelds- og nattestid og sovet til langt på dag. Akkurat som vi gjorde for 25-30 år siden :o) 

Litt strikking har det blitt innimellom i jula også. Kom til å tenke på at jeg flere ganger tidligere i livet har hørt at håndarbeide på søn- og helligdager er upassende – det gjør man bare ikke. Denne regelen har jeg aldri etterlevd og tenk; det har gått helt greit! :o)

Mønsteret på nissesokkene ligger HER Under oppskrifter og julekalender. Litt seint å gå med sånne sokker nå, men til neste jul så kan det tenkes at noen finner et par under juletreet. 

Diverse 2010 409

Til slutt så vil jeg si tusen takk til alle dere som jeg følger her i bloglandia! Jeg har virkelig stor glede av å se på alt det fine dere lager! :o) Jeg veit at jeg ikke er særlig flink til å legge igjen spor etter meg på bloggene, man tar seg liksom ikke tid til det…. Vi får se om jeg greier å skjerpe meg i 2011. Takk også til dere som leser bloggen min! Jeg ser at dere er her og det synes jeg er veldig hyggelig!  

Med ønsker om et riktig

 Godt Nyttår!

11 kommentarer:

 1. Et riktig godt nytt år til deg og sine!
  Klem

  SvarSlett
 2. Veldig hyggelig sokker! Jeg var også glad for å se disse sokkene under juletreet))) Godt Nytt År!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til deg! PS Stilige sokkar du har strikka i jula.

  SvarSlett
 4. Ønsker deg et riktig godt nytt år:)

  SvarSlett
 5. Hei på deg ;). Jeg har heller aldri etterlevd at håndarbeid skal hvile i helger og på helligdager. Det er jo nettopp da man kan finne roen og kose seg skikkelig med å lage noe med fingrene sine.

  God jul holdt jeg på å skrive - men den er jo over. Godt nyttår mener jeg selvfølgelig ;). Nå er det på tide med hverdag igjen tror jeg, for det begynner å gå i surr.

  SvarSlett
 6. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 7. Det har gått heilt fint med meg og, sjølv om eg og har strikka og sydd på "søn- og helligdagar"!
  Eg slappar så godt av når eg gjer det, reine terapien og meditasjon vil eg kalle det;o)

  Godt Nytt År til deg og dine!

  Solklem

  SvarSlett
 8. Takk for besøket.-)
  Nyttårsklem til deg!
  Snax!

  SvarSlett
 9. Godt nyttår til deg også.
  Elisabeth

  SvarSlett
 10. Herlige nissesokker!
  Godt nytt år til deg! :)

  SvarSlett