Sider

søndag 15. august 2010

Ferieslutt

Da er sommerferien over for i år og alle her skal tilbake til jobb og skole i løpet av uka. Det blir helt greit å komme i normalt gjenge igjen.
Denne sommeren har vi fartet mye rundt omkring. I helga var vi på Berkåk og Rennebumartna. Der var veldig mye fint håndverk å se og noe ble det selvfølgelig med hjem også. Neverkurven måtte jeg bare ha! Den er finere og tøffere enn den dyreste Gucci-veska, spør du meg! :o)


IMG_1232

Så kjøpte jeg et par hesper med merinogarn fra Gudbrandsdalen. De har nettbutikk - trykker du her så kommer du dit.

IMG_1226

Jeg gleder meg til høstkveldene fremover, etter hvert lange mørke høst- og vinterkvelder. Da er det koselig å finne frem garn og strikkepinner eller sette seg ved symaskina. Og utpå etterjulsvinteren en gang, så gleder man seg igjen til lengre dager og lyse kvelder……., sånn er det bare med den saken.
Tidligere i sommer var jeg en tur innom Lappemakeriet. Der kjøpte jeg materialpakke til AnnAKa`s  “Søndagsløper” og slik ble min:

IMG_1223 

Ha en strålende fin uke!

5 kommentarer:

 1. Den kurven var jo bare kjempelekker.Nydelige farger på løperen du har sydd. Startet opp på onsdag med planleggingsdager. Skal jo bli deilig å komme inn i faste rutiner, men så har jeg jo høstferien å se fram til.

  SvarSlett
 2. Neverkurver er bare flott. Har noen eksemplar jeg også. Løperen din er flott. Blir kjekt med mørke kvelder, stearinlys og handarbeid, da er livet herlig.
  Ha ei flott uke du også.
  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Nydeleg løpar! Blir godt med litt mørkare kveldar med stearinlys, tekopp, varme i peisen og eit handarbeid. Ha ei fin veke.

  SvarSlett
 4. Så fin neverkorg du har köpt! Löparen är alldeles underbar!
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Åååå lekker neverkurv!!!
  Så nyderlig sommerløper du har laget. Hmm jeg har dilla på å sy løpere ;-))

  SvarSlett