Sider

onsdag 21. juli 2010

Ferie

IMG_1095IMG_1094
Vi har feriert noen dager i Danmark. Kjørte litt rundt, var en runde innom Flensburg i Tyskland og endte til slutt opp i København.
IMG_1103
IMG_1106 I en antik-butikk fikk jeg handlet noen gamle heklablonder og to store putevar med brede hekla border. Både blonder og bord er hekla i tynn, tynn tråd.
IMG_1167 IMG_1166 På vår vei kjørte vi forbi Postgaarden og derifra ble det med noen stoffbiter og en ny skjærematte på 24 x 36 tommer.
IMG_1130 Vi brukte lang tid i Christiania – var faktisk der i to dager. Merkelig plass…… Jeg følte meg utrygg i begynnelsen, men etter hvert så gikk det seg til og det ble faktisk godt å være der. Det var ikke noe stress og ikke noe bråk av biler. I Christiania er det mange kreative sjeler. Jeg ble spesielt imponert over kvindesmedene som lager masse fint av bl.a “skrammel og skrot.” De har hjemmeside og nettbutikk – du kommer dit hvis du trykker her og det er virkelig verdt å ta en titt!
Vis Danmark 2010
En mann lagde og solgte bl.a kortholdere, smykker og toalettmapper av sammensydde sykkelslanger!  Noen toalettmapper var det til og med bot på :o) Han hadde klippet små blomster av slangene til pynt og disse var festet i midten med tråd av samme farge som glidelåsen. Tøft, stilig og kreativt! Jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en toalettmappe! En annen lagde pengepunger av melk- og juicekartonger og en sånn måtte jeg bare kjøpe :o)
IMG_1169 IMG_1168
Ellers så skjer det ikke så veldig mye på håndarbeidsfronten her. Jeg har strikket litt på islenderen og lagd noen hexagons av restestoff.
IMG_1171
Ha en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Хорошо провели отпуск в путешествии, здорово!!!

  SvarSlett
 2. Fine blonder du har fått tak i :-) Likte den smarte pungen også.

  SvarSlett
 3. Veldig hyggelig og interessant tur var!

  SvarSlett
 4. Tack för en trevlig kommentar hos mig! Ser att du också varit ut på semester i Danmark och fått se mycket vackert. Det är mycket längesen jag var där så jag borde kanske ta mig en tur dit snart.
  Ha en skön sommardag!

  SvarSlett