Sider

mandag 17. mai 2010

Sminkepunger


Tre gode grunner for å sy sminkepunger:
1. De er morsomme å sy
2. De er raske å sy
3. Det er greit å ha noen liggende i tilfelle man trenger en liten gave i full fart. :o)

15 kommentarer:

 1. Heilt einig, desse er både raske og morsomme å sy, og det er alltid greit å ha slike liggande i påkommande tilfeller :) Herleg motivstoff du har brukt her.

  SvarSlett
 2. Enig med deg. Kjekt å sy og kjekt å ha. Stilig stoff du har brukt.
  Elisabeth

  SvarSlett
 3. Takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Flotte sminkepunger du har sydd og som du sier, de er kjekke å ha når du trenger en gave. Jeg kommer igjen til deg også, her var mye fint.

  SvarSlett
 4. Kjempefine sminkepungar du har der. Artige bilder på dei:)
  Alltid greit å ha noko liggande på lur som gave.
  Ha ein flott dag.

  SvarSlett
 5. Hei. Så koselig at du fant meg. Det var jammen bra for her var det også mye fint. Vi talas....jeg har hengt meg på deg jeg å...

  SvarSlett
 6. Åh så vackra sminkväskor i vackra färger!
  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 7. Heia, så fine sminkepunger, fannt bloggen din via Elisabeth sin blogg, trivelig blogg som jeg kommer til å være innom. Ha ei fin Pinse.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 8. Hej igen! Var tvungen att kika in här en gång till för att se på allt fint som du syr.Håller med om det du skriver om att sy.
  Nu lägger jag till dig på min blogglista.
  annika

  SvarSlett
 9. Hej Siv! Så fina sminkväskor du har tillverkat och i härliga tyger!!!!! Det är du som har vunnit den blåa snäckväskan på min Give Away så om du vänligen mejlar mej din adress så kommer väskan på posten.
  Klem och grattis från Lappeklipp i Finland

  SvarSlett
 10. Vackra sminkväskor. Jag har tidigare också tittat in på din blogg och nu vill jag säga grattis då du vann väskan hos Lappeklipp. Jag heter också Siv men det var inte min tur den här gången.

  SvarSlett
 11. Kjempefine sminkepunger, og forresten mye annet fint på boggen din også. Kommer nok innom igjen seinere. Ha en fin pinse. Og gratulerer med give away hos Lappeklipp.

  SvarSlett
 12. Hello, good purses, really need to have them for gifts. Fabric is very beautiful. Congratulations to vyigrshem

  SvarSlett
 13. Flotte sminkepunger ! Disse hadde jeg også tenkt å sy nå i helga, men har klart å rote bort side 5 + 6 i dette mønsteret :( Sånt er ordentlig surt.. Men vi får se om det dukker opp en løsning.. Kanskje noen har mulighet til å scanne inn disse 2 sidene og sende meg dem på mail ? (Mailadr. min er troll.mor70@hotmail.com) Ønsker deg en riktig god pinse :)

  SvarSlett
 14. Du er bare så flink.:-) Har ikke blitt noe mer sying med meg, men kommer vel sterkere tilbake. Håper jeg. Travelt med salg av svigerfars hus for tiden, og mye flying frem og tilbake mellom to hjem. Men symaskinen står fremme :-)

  SvarSlett
 15. Hei Siv. Ja du har helt rett; de er morsomme å sy, kjappe å få ferdig, og har reddet meg mang en gang i beit for en gave eller gevinst på forening.

  Stoffene du bruker er helt min stil. Artig!

  Du har laget masse flott, og jeg har lagt deg til i blogglisten min:-)

  SvarSlett