Sider

mandag 24. mai 2010

"En lappeløper"

 Først vil jeg si TUSEN TAKK for alle hyggelige kommentarer som jeg har fått her på bloggen min!
Jeg setter stor pris på det! :o)


Så var pinsehelga over for i år. Vi har hatt kjempefint vær helt frem til i ettermiddag. Da åpnet himmelen seg og regnet øste ned. Og dermed så kunne Siv være inne å sy ferdig lappeløperen sin :o)

I bunnen på denne løperen brukte jeg et stoff som jeg kjøpte på Stoff og Stil en gang.
Mener det er halvlin. Ble egentlig ganske godt fornøyd med resultatet, men denne halvlina var ekkel! Den sklir unna når jeg syr og det er vanskelig både å skjære og å sy beint. 

Ønsker dere der ute ei riktig fin uke! ;o)
 

10 kommentarer:

 1. Heia,
  Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min. Kjolen ble jo bare så nusselig, enkelt å sy i ullfilt da man ikke trenger kaste over sømmer eller brette inn noe.
  Ha ei fin uke.
  Klem fra Sissel

  SvarSlett
 2. Glemte jo å si at løperen du har sydd var kjempefin :-)
  Sissel

  SvarSlett
 3. Denne løperen ble bare helt nydelig. Har klipt deler til en liknende selv, men har enda ikke hatt tid til å sy den. Her har det vært skikkelig "syvær" hele helgen, så jeg har fått gjort mye, som du kan se på bloggen min.

  SvarSlett
 4. Hei. Lappeløperen din ble kjempefin. Så flott atdu har hatt fint pinsevær, her har det vært kaldt(mellom 4 og 7 grader) og regn. Fint vær å sitte inne i og dyrke hobbyen min. Ha ei fin uke.
  Elisabeth

  SvarSlett
 5. Den var jammen fin den løperen. Så på samme mønster her om dagen jeg også.

  SvarSlett
 6. Så kjekt at det ble syvær så du ble ferdig med løperen. Den ble skikkelig lekker. Lin og halvlin er ikke gode stoff å sy av, de sklir lett.

  SvarSlett
 7. Denne ble kjempefin! Lin og bomullsstoffer er veldig fint sammen, synes jeg. Det er så greit med oss sydamer, vi blir ikke sure om det regner vi, for da kan vi jo sitte inne og sy :-)

  SvarSlett
 8. Så fin den løperen var Siv :-)

  SvarSlett
 9. I love this runner! Can I ask where you found the pattern or if you designed it yourself?

  lh6690@yahoo.com

  SvarSlett